Novel Real Estate Logo

E2309 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 10/06/2024  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 375 m²
Број на соби: 14 
Кат: мезанин 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 375 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран. Цена: 0 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 375 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 51 m²
104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало 70 m²
112000 €
Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 375 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links