Novel Real Estate Logo

E0828 - Издавање - Канцеларија, Дебар Маало

Општи информации:

Последна промена: 17/03/2023  
Населба: Дебар Маало  
Локација: кај матично 
Површина: 91 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Греење на струја:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 550 €
Депозит: 550 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 91 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 550 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 91 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 550 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Црниче 65 m²
400 €
Се издава Куќа во Центар 276 m²
1800 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
1000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 91 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 550 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links