Novel Real Estate Logo

E0259 - Издавање - Канцеларија, Водно

Општи информации:

Последна промена: 24/11/2022  
Населба: Водно  
Локација:  
Површина: 160 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 15м2 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 800 €
Депозит: 800 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Водно со површина од 160 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Употребна дозвола, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 800 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Vodno so povrshina od 160 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Upotrebna dozvola, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 800 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Карпош 3 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 38 m²
450 €
Се издава Стан во Карпош 4 70 m²
300 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 41 m²
85000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Vodno so povrshina od 160 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Upotrebna dozvola, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 800 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links