Novel Real Estate Logo

C0743 - Издавање - Куќа, Ѓорче Петров

Општи информации:

Последна промена: 14/11/2022  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 350 m²
Кат: приземје + кат  
Ентериер: Наместен  
Тераса: да 
Подрум: да 
Двор: да 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 700 €
Депозит: 700 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместена куќа во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 350 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража. Цена: 700 EUR
Se izdava namestena kukja vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 350 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza. Cena: 700 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 127 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 130 m²
800 €
Се издава Канцеларија во Центар 358 m²
0 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 80 m²
400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namestena kukja vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 350 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza. Cena: 700 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links