Novel Real Estate Logo

A10824 - Издавање - Стан, Козле

Општи информации:

Последна промена: 08/06/2023  
Населба: Козле  
Локација: ул.Кораб 
Површина: 75 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 2/3 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен стан во Скопје, Козле со површина од 75 m2. Екстра: Сопствено парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 250 EUR
Se izdava prazen stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 75 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 250 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 75 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links