Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се издава Стан во Центар - A12868 ribbon

Шифра: A12868
140 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 140 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Паркинг. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 140 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Parking. Cena: 1200 EUR
Се продава Куќа во Пештани - L0997 ribbon

Шифра: L0997
275 m2, 2

Се продава куќа во Пештани, со вкупна површина од 275м2. Куќата е на приземје + 2 ката, градба 80-тите години, со поглед спрема Охридско езеро.

Se prodava kukja vo Peshtani, so vkupna povrshina od 275m2. Kukjata e na prizemje + 2 kata, gradba 80-tite godini, so pogled sprema Ohridsko ezero.

Повеќе 135000 €
Се издава Стан во Водно - A14098 ribbon

Шифра: A14098
110 m2, 2 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера. Цена: 2000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Alarm, Kamera. Cena: 2000 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Куќа во Матка - L0994 ribbon

Шифра: L0994
80 m2, 3 , 2

Се продава куќа во Скопје, Матка со површина од 80 m2. Екстра: Цена: 110000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Matka so povrshina od 80 m2. Ekstra: Cena: 110000 EUR
Повеќе 110000 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала - J4121 ribbon

Шифра: J4121
80 m2, 2 , 2

Се продава стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 108000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 108000 EUR
Повеќе 108000 €
Се продава Стан во Дебар Маало - J4110 ribbon

Шифра: J4110
85 m2, 3 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 85 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Сопствено парно, Лифт, Реновиран. Цена: 136000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 85 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Sopstveno parno, Lift, Renoviran. Cena: 136000 EUR
Повеќе 136000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Аеродром - A13419 ribbon

Шифра: A13419
56 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 56 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 56 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR
Се издава Стан во Водно - A11958 ribbon

Шифра: A11958
60 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 60 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Паркинг, Гаража. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 60 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Parking, Garaza. Cena: 350 EUR
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала - A10383 ribbon

Шифра: A10383
55 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 55 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Паркинг, Краток престој. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 55 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Parking, Kratok prestoj. Cena: 400 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Козле - C0467 ribbon

Шифра: C0467
205 m2, 3 , 2

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 205 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 1300 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 205 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 1300 EUR
Се издава Кат од куќа во Козле - B0358 ribbon

Шифра: B0358
152 m2, 3 , 2

Се издава празен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 152 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 350 EUR Se izdava prazen kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 152 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 350 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0627 ribbon

Шифра: C0627
400 m2, 6

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 400 m2. Екстра: Нова Зграда, Гаража. Цена: 3000 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 400 m2. Ekstra: Nova Zgrada, Garaza. Cena: 3000 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E2392 ribbon

Шифра: E2392
152 m2, 4 , 3

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 152 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 1000 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 152 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 1000 EUR
Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E2220 ribbon

Шифра: E2220
134 m2, 2 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 134 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг, Гаража, Двор. Цена: 1200 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 134 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking, Garaza, Dvor. Cena: 1200 EUR
Се издава Локал во Аеродром - F1382 ribbon

Шифра: F1382
145 m2, 1 , 2

Се издава празен локал во Скопје, Аеродром со површина од 145 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 1500 EUR Se izdava prazen lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 145 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 1500 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Локал во Центар 88 m²
500 €
Се издава Стан во Припор 55 m²
230 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 51 m²
300 €
Се издава Локал во Карпош 1 130 m²
0 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.