Novel Real Estate Logo

S0461 - Продажба - Земјиште/Плац, Бардовци

Општи информации:

Последна промена: 24/03/2023  
Населба: Бардовци  
Локација:  
Површина: 1720 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 1720 

Финансиски Информации:

Цена: 108000 €
Провизија:

Опис:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Бардовци со површина од 1720 m2. Екстра: Цена: 108000 EUR
Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Bardovci so povrshina od 1720 m2. Ekstra: Cena: 108000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Bardovci so povrshina od 1720 m2. Ekstra: Cena: 108000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links