Novel Real Estate Logo

R0132 - Продажба - Деловен Објект, Визбегово

Општи информации:

Последна промена: 22/02/2024  
Населба: Визбегово  
Локација:  
Површина: 980 m²
Кат: по+пр+1 
Година на градба: 2011 
Двор: 545 
Вкупна површина на плац: 777 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 980 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 980 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 51 m²
104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало 70 m²
112000 €
Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 980 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links