Novel Real Estate Logo

R0128 - Продажба - Деловен Објект, Ченто

Општи информации:

Последна промена: 03/03/2023  
Населба: Ченто  
Локација:  
Површина: 1092 m²
Кат: сут+пр+1+ма 
Година на градба: 2011 
Двор: 825 
Вкупна површина на плац: 1114 

Финансиски Информации:

Цена: 850000 €
Провизија:

Опис:

Самиот објект е физички поделен вертикално на деловен и стамбен .

Деловниот простор располага со вкупна квадратура од 681 м2 и тоа:

Приземје, локал = 164м2 + сутеренски дел од 215 м2.

Прв кат = 167 м2, 4 посебни простории и 2 тоалети. 

Мансарда = 72м2 , 4 простории и 2 тоалет + кровна тераса од 63м2 на јужна страна.

Пристапот во деловниот простор е од двор кој се користи како паркинг простор со место за 5 возила со можност да се постави рампа.

Стамбениот дел е составен од 3 стамбени единици и подрум од 51м2 и тоа:

  • Приземје = 101м2
  • 1 кат = 108м2
  • Мансарда = 151 м2


Дворот е хортикултурно уреден , и со поплочен дел со веранда и камена скара.


Samiot objekt e fizichki podelen vertikalno na deloven i stamben .

Delovniot prostor raspolaga so vkupna kvadratura od 681 m2 i toa:

Prizemje, lokal = 164m2 + suterenski del od 215 m2.

Prv kat = 167 m2, 4 posebni prostorii i 2 toaleti. 

Mansarda = 72m2 , 4 prostorii i 2 toalet + krovna terasa od 63m2 na juzna strana.

Pristapot vo delovniot prostor e od dvor koj se koristi kako parking prostor so mesto za 5 vozila so moznost da se postavi rampa.

Stambeniot del e sostaven od 3 stambeni edinici i podrum od 51m2 i toa:

  • Prizemje = 101m2
  • 1 kat = 108m2
  • Mansarda = 151 m2


Dvorot e hortikulturno ureden , i so poplochen del so veranda i kamena skara.


Актуелни огласи

Се издава Стан во Црниче 65 m²
400 €
Се издава Куќа во Центар 276 m²
1800 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
1000 €

Agencija Novel Nedviznosti:

Samiot objekt e fizichki podelen vertikalno na deloven i stamben .

Delovniot prostor raspolaga so vkupna kvadratura od 681 m2 i toa:

Prizemje, lokal = 164m2 + suterenski del od 215 m2.

Prv kat = 167 m2, 4 posebni prostorii i 2 toaleti. 

Mansarda = 72m2 , 4 prostorii i 2 toalet + krovna terasa od 63m2 na juzna strana.

Pristapot vo delovniot prostor e od dvor koj se koristi kako parking prostor so mesto za 5 vozila so moznost da se postavi rampa.

Stambeniot del e sostaven od 3 stambeni edinici i podrum od 51m2 i toa:


Dvorot e hortikulturno ureden , i so poplochen del so veranda i kamena skara.Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links