Novel Real Estate Logo

P0345 - Продажба - Локал, Капиштец

Општи информации:

Последна промена: 27/06/2022  
Населба: Капиштец  
Локација:  
Површина: 37 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Клима:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 50000 €
Провизија:

Опис:

Се продава локал во Скопје, Капиштец со површина од 37 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 50000 EUR
Se prodava lokal vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 37 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 50000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 67 m²
300 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 170 m²
1000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 119 m²
700 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 125 m²
900 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 37 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 50000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links