Novel Real Estate Logo

P0268 - Продажба - Локал, Центар - Универзална Сала

Општи информации:

Последна промена: 15/06/2022  
Населба: Центар - Универзална Сала  
Локација:  
Површина: 145 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Подрум: +70 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 255000 €
Провизија:

Опис:

Се продава локал во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 145 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 255000 EUR
Se prodava lokal vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 145 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 255000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 67 m²
300 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 170 m²
1000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 119 m²
700 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 125 m²
900 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 145 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 255000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links