Novel Real Estate Logo

P0234 - Продажба - Локал, Кисела Вода

Општи информации:

Последна промена: 04/07/2022  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 52 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Ориентација: север 
Година на градба: 2010 
Клима:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 60000 €
Провизија:

Опис:

Се продава локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 52 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда. Цена: 60000 EUR
Se prodava lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 52 m2. Ekstra: Klima, Nova Zgrada. Cena: 60000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 67 m²
300 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 170 m²
1000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 119 m²
700 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 125 m²
900 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 52 m2. Ekstra: Klima, Nova Zgrada. Cena: 60000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links