Novel Real Estate Logo

N0170 - Продажба - Канцеларија, Козле

Општи информации:

Последна промена: 09/03/2022  
Населба: Козле  
Локација: ул. Козле 
Површина: 311 m²
Кат: приземје/4 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 373200 €
Провизија:

Опис:

Се продава канцелариски простор во Скопје, Козле со површина од 311 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 373200 EUR
Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Kozle so povrshina od 311 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 373200 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 67 m²
300 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 170 m²
1000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 119 m²
700 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 125 m²
900 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Kozle so povrshina od 311 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 373200 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links