Novel Real Estate Logo

L0997 - Продажба - Куќа, Пештани

Општи информации:

Последна промена: 01/08/2023  
Населба: Пештани  
Локација: Пештани 
Површина: 275 m²
Кат: пр+2 
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 31м2 
Вкупна површина на плац: 220 

Финансиски Информации:

Цена: 125000 €
Провизија:

Опис:

Се продава куќа во Пештани, со вкупна површина од 275м2. Куќата е на приземје + 2 ката, градба 80-тите години, со поглед спрема Охридско езеро. Можна е замена за стан во Охрид или Скопје.

Se prodava kukja vo Peshtani, so vkupna povrshina od 275m2. Kukjata e na prizemje + 2 kata, gradba 80-tite godini, so pogled sprema Ohridsko ezero. Mozna e zamena za stan vo Ohrid ili Skopje.

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti:

Se prodava kukja vo Peshtani, so vkupna povrshina od 275m2. Kukjata e na prizemje + 2 kata, gradba 80-tite godini, so pogled sprema Ohridsko ezero. Mozna e zamena za stan vo Ohrid ili Skopje.


Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links