Novel Real Estate Logo

H0238 - Издавање - Деловен Објект, Центар

Општи информации:

Последна промена: 05/10/2023  
Населба: Центар  
Локација: Кале, ул.Самоилова 
Површина: 330 m²
Кат: пр+1 

Финансиски Информации:

Цена: 2000 €
Депозит: 2000 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава деловен објект во Скопје, Центар со површина од 330 m2. Екстра: Цена: 2000 EUR
Se izdava deloven objekt vo Skopje, Centar so povrshina od 330 m2. Ekstra: Cena: 2000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava deloven objekt vo Skopje, Centar so povrshina od 330 m2. Ekstra: Cena: 2000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links