Novel Real Estate Logo

G0178 - Издавање - Магацин, Визбегово

Општи информации:

Последна промена: 30/10/2021  
Населба: Визбегово  
Локација:  
Површина: 2000 m²
Кат: приземје + 2 ката 
Ентериер: Празен  

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава празен магацин во Скопје, Визбегово со површина од 2000 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se izdava prazen magacin vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 2000 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
400 €
Се издава Стан во Жданец 80 m²
500 €
Се издава Стан во Аеродром 54 m²
400 €
Се продава Стан во Карпош 2 70 m²
127000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 2000 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links