Novel Real Estate Logo

G0177 - Издавање - Магацин, Кисела Вода

Општи информации:

Последна промена: 14/11/2022  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 150 m²
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 150 m2. Екстра: Магацин, Греење на струја. Цена: 250 EUR
Se izdava prazen magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 150 m2. Ekstra: Magacin, Greenje na struja. Cena: 250 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
400 €
Се издава Стан во Жданец 80 m²
500 €
Се издава Стан во Аеродром 54 m²
400 €
Се продава Стан во Карпош 2 70 m²
127000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 150 m2. Ekstra: Magacin, Greenje na struja. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links