Novel Real Estate Logo

G0171 - Издавање - Магацин, Пинтија

Општи информации:

Последна промена: 30/09/2020  
Населба: Пинтија  
Локација:  
Површина: 530 m²
Кат: приземје 
Број на купатила:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава магацин во Скопје, Пинтија со површина од 530 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se izdava magacin vo Skopje, Pintija so povrshina od 530 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала 400 m²
6000 €
Се издава Стан во Карпош 2 75 m²
400 €
Се издава Стан во Карпош 3 80 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava magacin vo Skopje, Pintija so povrshina od 530 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links