Novel Real Estate Logo

G0167 - Издавање - Магацин, Ѓорче Петров

Општи информации:

Последна промена: 27/12/2019  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 70 m²
Број на соби:
Кат: сутерен 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 170 €
Депозит: 170 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен магацин во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 70 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 170 EUR
Se izdava prazen magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 70 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 170 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
400 €
Се издава Стан во Жданец 80 m²
500 €
Се издава Стан во Аеродром 54 m²
400 €
Се продава Стан во Карпош 2 70 m²
127000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 70 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 170 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links