Novel Real Estate Logo

G0165 - Издавање - Магацин, Кисела Вода

Општи информации:

Последна промена: 06/08/2021  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 170 m²
Број на соби:
Кат: сутерен 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 800 €
Депозит: 800 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 170 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 800 EUR
Se izdava prazen magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 170 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 800 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар - Универзална Сала 400 m²
6000 €
Се издава Стан во Карпош 2 75 m²
400 €
Се издава Стан во Карпош 3 80 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 170 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 800 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links