Novel Real Estate Logo

G0153 - Издавање - Магацин, Ѓорче Петров

Општи информации:

Последна промена: 02/01/2019  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 1000 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 2000 €
Депозит: 2000 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен магацин во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 1000 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 2000 EUR
Se izdava prazen magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 1000 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 2000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 1000 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 2000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links