Novel Real Estate Logo

G0142 - Издавање - Магацин, Аеродром

Општи информации:

Последна промена: 30/07/2019  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 160 m²
Кат: сутерен 

Финансиски Информации:

Цена: 400 €
Депозит: 400 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава магацин во Скопје, Аеродром со површина од 160 m2. Екстра: Цена: 400 EUR
Se izdava magacin vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 160 m2. Ekstra: Cena: 400 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava magacin vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 160 m2. Ekstra: Cena: 400 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links