Novel Real Estate Logo

G0112 - Издавање - Магацин, Бутел 2

Општи информации:

Последна промена: 25/10/2023  
Населба: Бутел 2  
Локација:  
Површина: 650 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 1000 €
Депозит: 1000 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен магацин во Скопје, Бутел 2 со површина од 650 m2. Екстра: Магацин. Цена: 1000 EUR
Se izdava prazen magacin vo Skopje, Butel 2 so povrshina od 650 m2. Ekstra: Magacin. Cena: 1000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen magacin vo Skopje, Butel 2 so povrshina od 650 m2. Ekstra: Magacin. Cena: 1000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links