Novel Real Estate Logo

F1382 - Издавање - Локал, Аеродром

Општи информации:

Последна промена: 08/05/2023  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 145 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 1500 €
Депозит: 1500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен локал во Скопје, Аеродром со површина од 145 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 1500 EUR
Se izdava prazen lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 145 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 1500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 145 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 1500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links