Novel Real Estate Logo

E2630 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 16/04/2024  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 270 m²
Број на соби:
Кат: сутерен + приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 1500 €
Депозит: 1500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 270 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 1500 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 270 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 1500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 360 m²
2500 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 59 m²
64000 €
Се издава Канцеларија во Центар 155 m²
0 €
Се издава Стан во Водно 55 m²
350 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 270 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 1500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links