Novel Real Estate Logo

E2554 - Издавање - Канцеларија, Карпош 3

Општи информации:

Последна промена: 14/05/2024  
Населба: Карпош 3  
Локација: City tower 
Површина: 455 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: не 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 455 m2. Екстра: Цена: 0 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 455 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 51 m²
104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало 70 m²
112000 €
Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 455 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links