Novel Real Estate Logo

E0869 - Издавање - Канцеларија, Центар

Општи информации:

Последна промена: 31/08/2022  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 68 m²
Број на соби:
Кат: високо приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Година на градба: 2005 
Клима:
Греење на струја:
Имотен лист:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 350 €
Депозит: 350 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 68 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Употребна дозвола. Цена: 350 EUR
Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 68 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Upotrebna dozvola. Cena: 350 EUR

Слични Огласи

Се издава Канцеларија во Центар 72 m²
340 €
Се издава Канцеларија во Центар 69 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 64 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 65 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 68 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Upotrebna dozvola. Cena: 350 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links