Novel Real Estate Logo

C0197 - Издавање - Куќа, Жданец

Општи информации:

Последна промена: 27/09/2022  
Населба: Жданец  
Локација:  
Површина: 280 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: сут+приз+кат+пот 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: да 
Двор: 70м2 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 800 €
Депозит: 800 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместена куќа во Скопје, Жданец со површина од 280 m2. Екстра: Клима, Аларм, Сопствено парно. Цена: 800 EUR
Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 280 m2. Ekstra: Klima, Alarm, Sopstveno parno. Cena: 800 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 138 m²
3000 €
Се издава Канцеларија во Центар 100 m²
950 €
Се издава Стан во Карпош 3 107 m²
850 €
Се издава Стан во Козле 58 m²
550 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 280 m2. Ekstra: Klima, Alarm, Sopstveno parno. Cena: 800 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links