Novel Real Estate Logo

B0725 - Издавање - Кат од куќа, Трнодол

Општи информации:

Последна промена: 25/11/2021  
Населба: Трнодол  
Локација:  
Површина: 120 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: високо приземје + кат 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: исток-запад-север 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 600 €
Депозит: 600 €
Провизија: 50%

Опис:

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН КОМПЛЕТНО НАМЕСТЕН СТАН ОД 120 КВАДРАТИ ВО ТРНОДОЛ, СКОПЈЕ. СТАНОТ Е ВО ПРИВАТНА КУЌА, НА ДВЕ НИВОА. 

НА ПРВОТО НИВО ИМА ДНЕВНА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, И ГОСТИНСКО WC. 

НА ВТОРОТО НИВО ИМА ТРИ СПАЛНИ СОБИ, ЗАСТАКЛЕНА ТЕРАСА СО ПРЕКРАСЕН ПОГЛЕД НА СКОПЈЕ, ЕДНО КУПАТИЛО, И ПОМОШНА ПРОСТОРИЈА СО МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА И МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА.

СТАНОТ Е ИСКЛУЧИТЕЛНО СВЕТОЛ, СО ПРОЗОРЦИ НА ИСТОК, ЗАПАД И СЕВЕР. 

ИМА СОПСТВЕНО ПАРНО НА СТРУЈА И ИНВЕРТЕРИ.

ВО СТАНОТ, СЕ Е ОД ПРИРОДНИ МАТЕРИЈАЛИ: ПРОЗОРЦИТЕ СЕ ДРВЕНИ (ОД ДАБ), А ПОДОТ Е БУКОВ ПАРКЕТ И ПРИРОДЕН КАМЕН. .


SE IZDAVA 4-SOBEN KOMPLETNO NAMESTEN STAN OD 120 KVADRATI VO TRNODOL, SKOPJE. STANOT E VO PRIVATNA KUKJA, NA DVE NIVOA. 

NA PRVOTO NIVO IMA DNEVNA SO TRPEZARIJA I KUJNA, I GOSTINSKO WC. 

NA VTOROTO NIVO IMA TRI SPALNI SOBI, ZASTAKLENA TERASA SO PREKRASEN POGLED NA SKOPJE, EDNO KUPATILO, I POMOSHNA PROSTORIJA SO MASHINA ZA PERENJE ALISHTA I MASHINA ZA SUSHENJE ALISHTA.

STANOT E ISKLUCHITELNO SVETOL, SO PROZORCI NA ISTOK, ZAPAD I SEVER. 

IMA SOPSTVENO PARNO NA STRUJA I INVERTERI.

VO STANOT, SE E OD PRIRODNI MATERIJALI: PROZORCITE SE DRVENI (OD DAB), A PODOT E BUKOV PARKET I PRIRODEN KAMEN. .


Слични Огласи

Се издава Кат од куќа во Трнодол 120 m²
600 €
Се издава Кат од куќа во Трнодол 115 m²
550 €

Agencija Novel Nedviznosti:

SE IZDAVA 4-SOBEN KOMPLETNO NAMESTEN STAN OD 120 KVADRATI VO TRNODOL, SKOPJE. STANOT E VO PRIVATNA KUKJA, NA DVE NIVOA. 

NA PRVOTO NIVO IMA DNEVNA SO TRPEZARIJA I KUJNA, I GOSTINSKO WC. 

NA VTOROTO NIVO IMA TRI SPALNI SOBI, ZASTAKLENA TERASA SO PREKRASEN POGLED NA SKOPJE, EDNO KUPATILO, I POMOSHNA PROSTORIJA SO MASHINA ZA PERENJE ALISHTA I MASHINA ZA SUSHENJE ALISHTA.

STANOT E ISKLUCHITELNO SVETOL, SO PROZORCI NA ISTOK, ZAPAD I SEVER. 

IMA SOPSTVENO PARNO NA STRUJA I INVERTERI.

VO STANOT, SE E OD PRIRODNI MATERIJALI: PROZORCITE SE DRVENI (OD DAB), A PODOT E BUKOV PARKET I PRIRODEN KAMEN. .Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links