Novel Real Estate Logo

B0622 - Издавање - Кат од куќа, Жданец

Општи информации:

Последна промена: 24/11/2022  
Населба: Жданец  
Локација: ул. Девол 
Површина: 110 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси 
Двор: 300м2 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 800 €
Депозит: 800 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Жданец со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 800 EUR
Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 800 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
400 €
Се издава Стан во Жданец 80 m²
500 €
Се издава Стан во Аеродром 54 m²
400 €
Се продава Стан во Карпош 2 70 m²
127000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 800 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links