Novel Real Estate Logo

B0358 - Издавање - Кат од куќа, Козле

Општи информации:

Последна промена: 19/02/2024  
Населба: Козле  
Локација:  
Површина: 152 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 350 €
Депозит: 350 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава празен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 152 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 350 EUR
Se izdava prazen kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 152 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 350 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 51 m²
104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало 70 m²
112000 €
Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 152 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 350 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links