Novel Real Estate Logo

B0215 - Издавање - Кат од куќа, Козле

Општи информации:

Последна промена: 03/04/2024  
Населба: Козле  
Локација:  
Површина: 120 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 1-2 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 500 €
Депозит: 500 €
Провизија: 50%

Опис:

Се издава наместен кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 120 m2. Екстра: Сопствено парно, Паркинг. Цена: 500 EUR
Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 120 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking. Cena: 500 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 51 m²
104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало 70 m²
112000 €
Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava namesten kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 120 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Parking. Cena: 500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links