Estate info
Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 373 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Паркинг. Цена: 0 EUR

Општи информации:

Последна промена: 07/04/2023  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 373 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Лифт:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact
Novel Real Estate