Estate info
Се издава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 67 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR

Општи информации:

Последна промена: 21/06/2023  
Населба: Дебар Маало  
Локација:  
Површина: 67 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ-исток 
Клима:
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 350 €
Депозит: 350 €
Провизија: 50%
Novel Real Estate