Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Куќа во Пештани - L0997 ribbon

Шифра: L0997
275 m2, 2

Се продава куќа во Пештани, со вкупна површина од 275м2. Куќата е на приземје + 2 ката, градба 80-тите години, со поглед спрема Охридско езеро. Можна е замена за стан во Охрид или Скопје.

Se prodava kukja vo Peshtani, so vkupna povrshina od 275m2. Kukjata e na prizemje + 2 kata, gradba 80-tite godini, so pogled sprema Ohridsko ezero. Mozna e zamena za stan vo Ohrid ili Skopje.

Повеќе 125000 €
Се издава Стан во Центар - A12868 ribbon

Шифра: A12868
140 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 140 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Паркинг. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 140 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Parking. Cena: 1200 EUR
Се издава Стан во Водно - A14098 ribbon

Шифра: A14098
110 m2, 2 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Аларм, Камера. Цена: 2000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Alarm, Kamera. Cena: 2000 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Дебар Маало - J4157 ribbon

Шифра: J4157
84 m2, 2 , 2

Се продава стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 84 m2. Екстра: Краток престој, Клима, Централно Парно, Реновиран, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг. Цена: 130000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 84 m2. Ekstra: Kratok prestoj, Klima, Centralno Parno, Renoviran, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking. Cena: 130000 EUR
Повеќе 130000 €
Се продава Стан во Дебар Маало - J4163 ribbon

Шифра: J4163
50 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда. Цена: 90000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Nova Zgrada. Cena: 90000 EUR
Повеќе 90000 €
Се продава Стан во Центар - J4148 ribbon

Шифра: J4148
59 m2, 3 , 1

Се продава стан во Скопје, Центар со површина од 59 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 113000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Centar so povrshina od 59 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 113000 EUR
Повеќе 113000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Центар - A9796 ribbon

Шифра: A9796
67 m2, 2 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 67 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 67 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 300 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A13899 ribbon

Шифра: A13899
170 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 170 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 1000 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 170 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 1000 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A8475 ribbon

Шифра: A8475
119 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 119 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 700 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 119 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 700 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Ѓорче Петров - C0743 ribbon

Шифра: C0743
350 m2,

Се издава наместена куќа во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 350 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража. Цена: 650 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 350 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza. Cena: 650 EUR
Се издава Куќа во Трнодол - C0540 ribbon

Шифра: C0540
253 m2, 5 , 3

Се издава наместена куќа во Скопје, Трнодол со површина од 253 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 1500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Trnodol so povrshina od 253 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 1500 EUR
Се издава Куќа во Жданец - C0197 ribbon

Шифра: C0197
280 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Жданец со површина од 280 m2. Екстра: Клима, Аларм, Сопствено парно. Цена: 800 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 280 m2. Ekstra: Klima, Alarm, Sopstveno parno. Cena: 800 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Тафталиџе 1 - E2401 ribbon

Шифра: E2401
100 m2, 4 , 2

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 100 m2. Екстра: Клима. Цена: 360 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 100 m2. Ekstra: Klima. Cena: 360 EUR
Се издава Канцеларија во Аеродром - Нова Железничка - E2393 ribbon

Шифра: E2393
258 m2, 9 , 3

Се издава наместен канцелариски простор во Скопје, Аеродром - Нова Железничка со површина од 258 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Реновиран. Цена: 2000 EUR Se izdava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom - Nova Zeleznichka so povrshina od 258 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Renoviran. Cena: 2000 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2412 ribbon

Шифра: E2412
123 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 123 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 1500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 123 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 1500 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Тафталиџе 1 52 m²
250 €
Се издава Стан во Црниче 120 m²
660 €
Се издава Канцеларија во Тафталиџе 2 110 m²
400 €
Се издава Стан во Карпош 3 50 m²
370 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.