Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Канцеларија во Центар - N0195 ribbon

Шифра: N0195
575 m2,

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 575 m2. Екстра: Лифт, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 575 m2. Ekstra: Lift, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR
Се издава Деловен Објект во Пробиштип - H0240 ribbon

Шифра: H0240
2399 m2,

Објектот се наоѓа во индустрискиот круг на рудникот во Пробиштип.

Парцелата е комплетно оградена со ограда од бетонски и метални столбчиња со мрежа, додека дворното место од 624 м2 и пристапот до објектот е изведен од асфалт, а изведено е и осветлување со рефлектори и канделабри.Објектот е приклучен на електрична водоводна и канализациона мрежа, а изведена е и громобранска инсталација. Електричната инсталација има вкупна моќност на целиот објект од 200кв со посебни ормари и можност за поделба на објект со струја.

Objektot se naogja vo industriskiot krug na rudnikot vo Probishtip.

Parcelata e kompletno ogradena so ograda od betonski i metalni stolbchinja so mreza, dodeka dvornoto mesto od 624 m2 i pristapot do objektot e izveden od asfalt, a izvedeno e i osvetluvanje so reflektori i kandelabri.Objektot e prikluchen na elektrichna vodovodna i kanalizaciona mreza, a izvedena e i gromobranska instalacija. Elektrichnata instalacija ima vkupna mokjnost na celiot objekt od 200kv so posebni ormari i moznost za podelba na objekt so struja.

Се продава Стан во Водно - J4226 ribbon

Шифра: J4226
185 m2, 2 , 2

Се продава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 185 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 450000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 185 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 450000 EUR
Повеќе 450000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Мичурин - J4240 ribbon

Шифра: J4240
49 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Мичурин со површина од 49 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 76000 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Michurin so povrshina od 49 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 76000 EUR
Повеќе 76000 €
Се продава Стан во Ново Лисиче - J4233 ribbon

Шифра: J4233
58 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Ново Лисиче со површина од 58 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 59000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Novo Lisiche so povrshina od 58 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 59000 EUR
Повеќе 59000 €
Се продава Стан во Кисела Вода - J4232 ribbon

Шифра: J4232
89 m2, 2 , 1

Се продава стан во Скопје, Кисела Вода со површина од 89 m2. Екстра: Централно Парно, Реновиран, Студенти. Цена: 80100 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 89 m2. Ekstra: Centralno Parno, Renoviran, Studenti. Cena: 80100 EUR
Повеќе 80100 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Карпош 3 - A13615 ribbon

Шифра: A13615
107 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 3 со површина од 107 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Греење на струја. Цена: 850 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 107 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Parking, Greenje na struja. Cena: 850 EUR
Се издава Стан во Козле - A13769 ribbon

Шифра: A13769
58 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Козле со површина од 58 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда, Гаража. Цена: 550 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 58 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 550 EUR
Се издава Стан во Водно - A14282 ribbon

Шифра: A14282
125 m2, 3 , 3

Се издава наместен стан во Скопје, Водно со површина од 125 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен. Цена: 1200 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Vodno so povrshina od 125 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen. Cena: 1200 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Бардовци - C0748 ribbon

Шифра: C0748
138 m2, 5 , 3

Нова, невселувана куќа во населба Бардовци.

Двор со затворена гаража од 30м2, подрум со прозори од 138м2 иделаен за фитнес сала или друга намена.

Приземјето се состои од дневна соба со кујна, остава , спална соба, работна соба, тераса од 24м2 со поглед во двор, гостински тоалет, перална со мала тераса.

Првиот кат се состои од дневна со кујна и тераса од 20 м2 со поглед, 3 спални соби, 1 бања.

Дворот е хортикултурно уреден со систем за наводнување.

Економично подно греење со фенкојлери и топлотна пумпа.

Nova, nevseluvana kukja vo naselba Bardovci.

Dvor so zatvorena garaza od 30m2, podrum so prozori od 138m2 idelaen za fitnes sala ili druga namena.

Prizemjeto se sostoi od dnevna soba so kujna, ostava , spalna soba, rabotna soba, terasa od 24m2 so pogled vo dvor, gostinski toalet, peralna so mala terasa.

Prviot kat se sostoi od dnevna so kujna i terasa od 20 m2 so pogled, 3 spalni sobi, 1 banja.

Dvorot e hortikulturno ureden so sistem za navodnuvanje.

Ekonomichno podno greenje so fenkojleri i toplotna pumpa.

Се издава Куќа во Бардовци - C0749 ribbon

Шифра: C0749
275 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 275 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2600 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 275 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2600 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0747 ribbon

Шифра: C0747
162 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 162 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1450 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 162 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1450 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E2501 ribbon

Шифра: E2501
100 m2, 3 , 1

Се издава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 950 EUR Se izdava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 950 EUR
Се издава Канцеларија во Козле - E2262 ribbon

Шифра: E2262
240 m2, 1 , 2

Се изнајмува деловен простор, погоден за канцелариско работење, на само 5 минути од Центар. Деловниот простор располага со површина од 240м2, отворен простор кој може да се прилагоди според сопствени потреби, слободна паркинг зона, со паркинг места пред објект. Постои можност според потребите на клиентот да се изнајмат дополнителни уште 420м2 простор на мезанин, опремен со канцелариски мебел.

Se iznajmuva deloven prostor, pogoden za kancelarisko rabotenje, na samo 5 minuti od Centar. Delovniot prostor raspolaga so povrshina od 240m2, otvoren prostor koj moze da se prilagodi spored sopstveni potrebi, slobodna parking zona, so parking mesta pred objekt. Postoi moznost spored potrebite na klientot da se iznajmat dopolnitelni ushte 420m2 prostor na mezanin, opremen so kancelariski mebel.

Се издава Канцеларија во Центар - E1453 ribbon

Шифра: E1453
250 m2, 3 , 2

Се изнајмува простор за канцелариско работење, лоциран во Центарот на градот, на мирна локација, позади ТЦ Буњаковец. Просторот е на три нивоа, влезот и поголемиот дел од просторот се на приземје, дел од канцеларискиот простор е на галерија, располага и со сала за состаноци и архива. Во просторот има и 2 тоалети (машко и женско) и кујна. Просторот е опремен со комплетна мрежна инсталација, канцелариски мебел и идеален за работа на 25 луѓе.

Se iznajmuva prostor za kancelarisko rabotenje, lociran vo Centarot na gradot, na mirna lokacija, pozadi TC Bunjakovec. Prostorot e na tri nivoa, vlezot i pogolemiot del od prostorot se na prizemje, del od kancelariskiot prostor e na galerija, raspolaga i so sala za sostanoci i arhiva. Vo prostorot ima i 2 toaleti (mashko i zensko) i kujna. Prostorot e opremen so kompletna mrezna instalacija, kancelariski mebel i idealen za rabota na 25 lugje.

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Локал во Кисела Вода 34 m²
300 €
Се издава Стан во Карпош 2 70 m²
300 €
Се издава Стан во Тафталиџе 2 60 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 105 m²
1150 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.