Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Стан во Кисела Вода - J4244 ribbon

Шифра: J4244
158 m2, 2 , 3

Екслузивен стан-дуплекс на продажба во Скопје-Кисела Вода, со вкупна површина од 158м2 (82м2 приземје + 76м2 кат).

* дневна соба со трпезарија и кујна со излез на балкон од 15м2;

* 3 спални соби, теретана поврзана со работна просторија, 3 купатила, 3 сопствени паркинг места;

Eksluziven stan-dupleks na prodazba vo Skopje-Kisela Voda, so vkupna povrshina od 158m2 (82m2 prizemje + 76m2 kat).

* dnevna soba so trpezarija i kujna so izlez na balkon od 15m2;

* 3 spalni sobi, teretana povrzana so rabotna prostorija, 3 kupatila, 3 sopstveni parking mesta;

Повеќе 350000 €
Се продава Канцеларија во Дебар Маало - N0203 ribbon

Шифра: N0203
155 m2, 6 , 2

Се продава наместен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 155 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se prodava namesten kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 155 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Се продава Канцеларија во Центар - N0195 ribbon

Шифра: N0195
575 m2,

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 575 m2. Екстра: Лифт, Паркинг, Гаража. Цена: 0 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 575 m2. Ekstra: Lift, Parking, Garaza. Cena: 0 EUR

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Центар - J4349 ribbon

Шифра: J4349
51 m2, 1 , 1

Се продава наместен стан во Скопје, Центар со површина од 51 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт. Цена: 104500 EUR Se prodava namesten stan vo Skopje, Centar so povrshina od 51 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift. Cena: 104500 EUR
Повеќе 104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало - J4146 ribbon

Шифра: J4146
70 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Дебар Маало со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Паркинг. Цена: 112000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Parking. Cena: 112000 EUR
Повеќе 112000 €
Се продава Стан во Козле - J4368 ribbon

Шифра: J4368
54 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Козле со површина од 54 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 88500 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kozle so povrshina od 54 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 88500 EUR
Повеќе 88500 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A14695 ribbon

Шифра: A14695
117 m2, 3 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 117 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1500 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 117 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1500 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A14104 ribbon

Шифра: A14104
51 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 51 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 350 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 51 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 350 EUR
Се издава Стан во Аеродром - A14247 ribbon

Шифра: A14247
74 m2, 2 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Аеродром со површина од 74 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран. Цена: 400 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 74 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran. Cena: 400 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Водно - C0760 ribbon

Шифра: C0760
380 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Водно со површина од 380 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 0 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 380 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 0 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0626 ribbon

Шифра: C0626
380 m2, 5 , 6

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 380 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 380 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2500 EUR
Се издава Куќа во Козле - C0756 ribbon

Шифра: C0756
400 m2, 6 , 6

Се издава наместена куќа во Скопје, Козле со површина од 400 m2. Екстра:. Цена: 2500 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 400 m2. Ekstra:. Cena: 2500 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Центар - E2412 ribbon

Шифра: E2412
123 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 123 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт. Цена: 1500 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 123 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift. Cena: 1500 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2309 ribbon

Шифра: E2309
375 m2, 14 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 375 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 375 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E1159 ribbon

Шифра: E1159
408 m2, 1 ,

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 408 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 408 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се продава Стан во Капиштец 30 m²
60000 €
Се продава Стан во Хром 135 m²
170000 €
Се издава Стан во Козле 47 m²
400 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 70 m²
700 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.