Novel Real Estate Logo

Ексклузивна понуда Сите

Се продава Куќа во Горно Лисиче - L1018 ribbon

Шифра: L1018
163 m2,

Се продава наместена куќа во Скопје, Горно Лисиче со површина од 163 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 65000 EUR Se prodava namestena kukja vo Skopje, Gorno Lisiche so povrshina od 163 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 65000 EUR
Повеќе 65000 €
Се продава Куќа во Центар - L0924 ribbon

Шифра: L0924
882 m2,

Се продава куќа во Скопје, Центар со површина од 882 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Паркинг, Двор. Цена: 0 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 882 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Parking, Dvor. Cena: 0 EUR
Се продава Стан во Кисела Вода - J4244 ribbon

Шифра: J4244
158 m2, 2 , 3

Екслузивен стан-дуплекс на продажба во Скопје-Кисела Вода, со вкупна површина од 158м2 (82м2 приземје + 76м2 кат).

* дневна соба со трпезарија и кујна со излез на балкон од 15м2;

* 3 спални соби, теретана поврзана со работна просторија, 3 купатила, 3 сопствени паркинг места;

Eksluziven stan-dupleks na prodazba vo Skopje-Kisela Voda, so vkupna povrshina od 158m2 (82m2 prizemje + 76m2 kat).

* dnevna soba so trpezarija i kujna so izlez na balkon od 15m2;

* 3 spalni sobi, teretana povrzana so rabotna prostorija, 3 kupatila, 3 sopstveni parking mesta;

Повеќе 380000 €

Понуда - Продажба на станови и куќи Сите

Се продава Стан во Тафталиџе 1 - J4154 ribbon

Шифра: J4154
133 m2, 3 , 3

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 133 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Нова Зграда. Цена: 185000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 133 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Nova Zgrada. Cena: 185000 EUR
Повеќе 185000 €
Се продава Стан во Тафталиџе 2 - J4255 ribbon

Шифра: J4255
58 m2, 1 , 1

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 58 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Кујнски елементи, Кујнски апарати. Цена: 67000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 58 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Kujnski elementi, Kujnski aparati. Cena: 67000 EUR
Повеќе 67000 €

Понуда - Издавање на станови Сите

Се издава Стан во Карпош 2 - A14576 ribbon

Шифра: A14576
38 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 2 со површина од 38 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Нова Зграда, Гаража. Цена: 450 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 2 so povrshina od 38 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 450 EUR
Се издава Стан во Карпош 4 - A11246 ribbon

Шифра: A11246
70 m2, 1 , 1

Се издава наместен стан во Скопје, Карпош 4 со површина од 70 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Интернет, Кабловска ТВ, Лифт, Реновиран. Цена: 300 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 70 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Internet, Kablovska TV, Lift, Renoviran. Cena: 300 EUR
Се издава Стан во Тафталиџе 1 - A14545 ribbon

Шифра: A14545
105 m2, 3 , 2

Се издава наместен стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Реновиран, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 900 EUR Se izdava namesten stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Renoviran, Nova Zgrada, Parking. Cena: 900 EUR

Понуда - Издавање на куќи Сите

Се издава Куќа во Бардовци - C0748 ribbon

Шифра: C0748
400 m2, 5 , 3

Нова, невселувана куќа во населба Бардовци.

Двор со затворена гаража од 30м2, подрум со прозори од 138м2 иделаен за фитнес сала или друга намена.

Приземјето се состои од дневна соба со кујна, остава , спална соба, работна соба, тераса од 24м2 со поглед во двор, гостински тоалет, перална со мала тераса.

Првиот кат се состои од дневна со кујна и тераса од 20 м2 со поглед, 3 спални соби, 1 бања.

Дворот е хортикултурно уреден со систем за наводнување.

Економично подно греење со фенкојлери и топлотна пумпа.

Nova, nevseluvana kukja vo naselba Bardovci.

Dvor so zatvorena garaza od 30m2, podrum so prozori od 138m2 idelaen za fitnes sala ili druga namena.

Prizemjeto se sostoi od dnevna soba so kujna, ostava , spalna soba, rabotna soba, terasa od 24m2 so pogled vo dvor, gostinski toalet, peralna so mala terasa.

Prviot kat se sostoi od dnevna so kujna i terasa od 20 m2 so pogled, 3 spalni sobi, 1 banja.

Dvorot e hortikulturno ureden so sistem za navodnuvanje.

Ekonomichno podno greenje so fenkojleri i toplotna pumpa.

Се издава Куќа во Бардовци - C0747 ribbon

Шифра: C0747
162 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 162 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 1450 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 162 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 1450 EUR
Се издава Куќа во Бардовци - C0749 ribbon

Шифра: C0749
275 m2, 4 , 4

Се издава наместена куќа во Скопје, Бардовци со површина од 275 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража, Двор, Базен, Аларм, Камера. Цена: 2600 EUR Se izdava namestena kukja vo Skopje, Bardovci so povrshina od 275 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza, Dvor, Bazen, Alarm, Kamera. Cena: 2600 EUR

Понуда - Издавање на деловен простор Сите

Се издава Канцеларија во Карпош 3 - E0496 ribbon

Шифра: E0496
105 m2, 4 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 3 со површина од 105 m2. Екстра: Клима, Централно Парно, Лифт, Паркинг, Аларм, Гаража. Цена: 800 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 3 so povrshina od 105 m2. Ekstra: Klima, Centralno Parno, Lift, Parking, Alarm, Garaza. Cena: 800 EUR
Се издава Канцеларија во Центар - E2334 ribbon

Шифра: E2334
347 m2, 5 , 5

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 347 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 347 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Се издава Канцеларија во Дебар Маало - E2555 ribbon

Шифра: E2555
127 m2, 3 , 2

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Дебар Маало со површина од 127 m2. Екстра: Клима, Лифт, Нова Зграда, Кујнски елементи, Кујнски апарати, Гаража, Интернет. Цена: 1200 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Debar Maalo so povrshina od 127 m2. Ekstra: Klima, Lift, Nova Zgrada, Kujnski elementi, Kujnski aparati, Garaza, Internet. Cena: 1200 EUR

Пребарување


Екстра:

Најнови огласи

Се издава Стан во Центар 50 m²
550 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 39 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 52 m²
300 €
Се издава Стан во Карпош 2 65 m²
600 €

Почитувани клиенти

    Доколку сте во потрага по стан, куќа, деловен простор и сл. за изнајмување тимот од искусни Агенти на “Новел Недвижности“ е тука да Ви помогне во потрагата.
Нашиот тим е спремен во секое време да Ви помогне во донесување на најдобрите одлуки при избор на своето идно место на живеење (куќа, стан и сл.) или при избор на своето идно место за работа (кацеларија, дукан и сл.) Ние работиме за вас! Ние ви го заштедуваме Времето, ги цениме вашите желби. Ние ги почитуваме нашите клиенти и ја сакаме својата работа. Доколку го цените сопственото време и нерви обратете се во Агенција “Новел Недвижности“. Базата на “Новел Недвижности“ се состои од голем избор на различни типови на недвижности (стан, куќа, кат од куќа, земјиште, канцеларии, дуќани, деловни објекти) за издавање на територија на град Скопје.
Вашето барање може да ни го испратите на два начина :
  • Изберете ги од листата на имоти за издавање оние кои одговараат на вашето барање и истите испратете ги на доленаведената контакт форма заедно со вашите контакт податоци или
  • вашето барање со ваши конткат податоци и со детали за недвижноста ( населба, површина, собност, ентериер, кат, цена) како и детали за период за престој и исратете го на доленаведената контакт форма.
Во најкраток можен рок ќе бидете контактирани од нашите Агенти со детали за недвижноста и нејзино разгледување.
Благодарни сме за вашата доверба и се надеваме на успешна соработка!

Повеќе...

Почитувани сопственици

    Доколку сте сопственик на недвижен имот (стан, куќа, деловен простор и сл.) и сакате да го продадете или издадете во најкраток можен рок и со најдобри резултати прво што треба да направите е следново:  исфрлете ги непотребните предмети од објектот;  исчистете го и исфарбајте го доколку е потребно (чистиот објект секогаш дава подобра слика за тоа што го нудите)  соберете ја потребната документација за имотот кој сакате да го продадете  побарајте не на нашите контакт телефони , ние ќе се потрудиме во најкраток можен рок да ја завршиме работата за вас. Ќе фотографираме и ќе го најдеме идеалниот купувач кој одговара на вашите барања.  доколку се одлучивте за нашата агенција испратете ги податоците за имотот кој сакате да го издадете (стан, куќа, деловен простор и сл.) на нашата е-маил адреса и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок за договарање на условите на купопродажбата на вашата недвижност преку нашата агенција  за вашите потреби ќе биде назначен посебен Агент за недвижности кој ќе ја нуди вашата недвижност и ќе бара за вас потенцијални купувачи  по прецизирањето на сите деатали почнуваме да ја рекламираме вашата недвижност. Ние не наплаќаме за нашите услуги додека не најдеме потенцијален купувач. Рекалмирањето на вашата недвижност е на наша сметка.

Повеќе...

Agencija Novel Nedviznosti: Izdavanje i Prodazba na Stanovi, Kuki, Kat od kuka, Kancelarii, Magacini, Dukani vo Skopje, Makedonija. Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.