Новел Недвижности

Се издава Локал во Центар, Шифра: F0582

Општи информации:

Последна промена: 11/07/2019  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 150 m²
Број на соби:
Кат:  
Број на купатила:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 600 €
Депозит: 600 €
Провизија: 50%

Се издава локал во Скопје, Центар со површина од 150 m2. Екстра: Излог, Аларм. Цена: 600 EUR Se izdava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 150 m2. Ekstra: Izlog, Alarm. Cena: 600 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 150 m2. Ekstra: Izlog, Alarm. Cena: 600 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.