Новел Недвижности

Се издава Канцеларија во Карпош 4, Шифра: E0993

Општи информации:

Последна промена: 14/03/2019  
Населба: Карпош 4  
Локација:  
Површина: 80 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 250 €
Депозит: 250 €
Провизија: 50%

Се издава празен канцелариски простор во Скопје, Карпош 4 со површина од 80 m2. Екстра: Употребна дозвола, Клима. Цена: 250 EUR Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Upotrebna dozvola, Klima. Cena: 250 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se izdava prazen kancelariski prostor vo Skopje, Karposh 4 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Upotrebna dozvola, Klima. Cena: 250 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.