Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Визбегово, Шифра: S0391

Општи информации:

Последна промена: 09/01/2019  
Населба: Визбегово  
Локација:  
Површина: 4000 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 4000 

Финансиски Информации:

Цена: 300000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Визбегово со површина од 4000 m2. Екстра: Цена: 300000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 4000 m2. Ekstra: Cena: 300000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 4000 m2. Ekstra: Cena: 300000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.