Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Маркова Сушица, Шифра: S0360

Општи информации:

Последна промена: 17/03/2018  
Населба: Маркова Сушица  
Локација: с. Маркова Сушица 
Површина: 2200 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 2200 

Финансиски Информации:

Цена: 56000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Маркова Сушица со површина од 2200 m2. Екстра: Цена: 56000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Markova Sushica so povrshina od 2200 m2. Ekstra: Cena: 56000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Markova Sushica so povrshina od 2200 m2. Ekstra: Cena: 56000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.