Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Драчево, Шифра: S0345

Општи информации:

Последна промена: 28/06/2018  
Населба: Драчево  
Локација:  
Површина: 1406 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 1406 

Финансиски Информации:

Цена: 34000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Драчево со површина од 1406 m2. Екстра: Цена: 34000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Drachevo so povrshina od 1406 m2. Ekstra: Cena: 34000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 400 m²
3500 €
Се издава Стан во Центар 75 m²
350 €
Се издава Стан во Дебар Маало 57 m²
350 €
Се издава Стан во Дебар Маало 66 m²
250 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Drachevo so povrshina od 1406 m2. Ekstra: Cena: 34000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.