Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Кисела Вода, Шифра: S0342

Општи информации:

Последна промена: 20/06/2018  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 971 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 971 

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава земјиште/плац во Скопје, Кисела Вода со површина од 971 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 971 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 971 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.