Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Водно, Шифра: S0335

Општи информации:

Последна промена: 11/06/2018  
Населба: Водно  
Локација:  
Површина: 1640 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 1640 

Финансиски Информации:

Цена: 164000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Водно со површина од 1640 m2. Екстра: Цена: 164000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Vodno so povrshina od 1640 m2. Ekstra: Cena: 164000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 55 m²
350 €
Се издава Стан во Капиштец 75 m²
500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 85 m²
535 €
Се продава Стан во Водно 55 m²
77500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Vodno so povrshina od 1640 m2. Ekstra: Cena: 164000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.