Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Драчево, Шифра: S0334

Општи информации:

Последна промена: 19/11/2018  
Населба: Драчево  
Локација:  
Површина: 291 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 291 

Финансиски Информации:

Цена: 8700 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Драчево со површина од 291 m2. Екстра: Цена: 8700 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Drachevo so povrshina od 291 m2. Ekstra: Cena: 8700 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Drachevo so povrshina od 291 m2. Ekstra: Cena: 8700 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.