Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Усје, Шифра: S0328

Општи информации:

Последна промена: 07/08/2017  
Населба: Усје  
Локација:  
Површина:  m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 440 

Финансиски Информации:

Цена: 22000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Усје со површина од null m2. Екстра: Цена: 22000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Usje so povrshina od null m2. Ekstra: Cena: 22000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Usje so povrshina od null m2. Ekstra: Cena: 22000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.