Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Маџари, Шифра: S0327

Општи информации:

Последна промена: 15/05/2018  
Населба: Маџари  
Локација:  
Површина: 7271 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 7271 

Финансиски Информации:

Цена: 400000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Маџари со површина од 7271 m2. Екстра: Цена: 400000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Madjari so povrshina od 7271 m2. Ekstra: Cena: 400000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 50 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 200 m²
3000 €
Се издава Стан во Центар - Универзална Сала 50 m²
250 €
Се издава Канцеларија во Центар 104 m²
800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Madjari so povrshina od 7271 m2. Ekstra: Cena: 400000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.