Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Маџари, Шифра: S0327

Општи информации:

Последна промена: 15/05/2018  
Населба: Маџари  
Локација:  
Површина: 7271 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 7271 

Финансиски Информации:

Цена: 400000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Маџари со површина од 7271 m2. Екстра: Цена: 400000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Madjari so povrshina od 7271 m2. Ekstra: Cena: 400000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Madjari so povrshina od 7271 m2. Ekstra: Cena: 400000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.