Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Ѓорче Петров, Шифра: S0325

Општи информации:

Последна промена: 15/06/2017  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина:  m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 9000 

Финансиски Информации:

Цена: 225000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Ѓорче Петров со површина од null m2. Екстра: Цена: 225000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od null m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Водно 43 m²
230 €
Се издава Стан во Центар 84 m²
500 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 55 m²
62000 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od null m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.